PARTNER • AKT magazine


Uit liefde voor (Belgische) esthetiek

schoonheid zit in een klein hoekje

AKT magazine is het geesteskind van designer/architect Jessy Van Durme en fotograaf Piet Albert Goethals. Vanuit hun liefde voor schoonheid en een verlangen naar diepgang en verstilling, gaan ze steeds op zoek naar unieke verhalen waar tijdloze esthetiek centraal staan.
In tijden van digitale platforms en apps brengt dit onafhankelijke magazine een zorgvuldige selectie van 'mooie dingen' die de moeite waard zijn om even bij stil te staan. In een jaarlijkse publicatie worden deze verhalen in woord en beeld samengebracht in een lijvig en stijlvol vormgegeven koffietafel-magazine.

‘A Kind Tribute’ . Kortweg: AKT.

© AKT magazine - Piet Albert Goethals

Multidisciplinaire kruisbestuiving.

Aan de hand van diepte-interviews, longreads, fotoreportages en een doorgedreven delicate beeldtaal streven ze ernaar om elke editie verschillende creatieve disciplines samen te brengen.
Hokjesdenken is niets voor Piet en Jessy. Steeds gaat het over de interactie tussen mode, kunst, gastronomie, muziek, architectuur en design, … AKT is meer dan louter een showcase voor boeiende artistieke praktijken en wil de verbeeldingskracht prikkelen en inspireren.

Creatief België

De persoonlijke fascinatie voor kunstenaars en makers met een multidisciplinaire aanpak leidt tot een doordachte selectie van persoonlijkheden, producten en praktijken. Inhoudelijk is er steeds een link met de Belgische roots: Belgische ontwerpers en makers en/of internationale samenwerkingen en initiatieven.

sistėm x AKT

Net als de makers van AKT magazine geloven wij bij Sistem in de kracht van duurzaam vakmanschap en van uitgepuurde esthetiek. We voelen een gelijkgestemdheid wanneer het gaat over een doorgedreven artistieke visie. sistėm past in het plaatje van AKT en AKT in het plaatje van sistėm.
We zijn dan ook trotse partner van dit project.

© sistėm

AKT magazine is te verkrijgen via de AKT-website en in sistėm showroom in Aalter.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info