Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen, neemt sistem maatregelen in de strijd tegen Covid-19 (het coronavirus).

In deze vreemde tijden moet gezondheid voorop staan. Wij werken dan ook van thuis uit voor de veiligheid van iedereen. Onze thuis is van nog groter belang geworden dan voorheen. Een besef dat éénieder onder ons zal beamen.

In tijden van pauze gaan we op zoek naar plannen voor de toekomst. Graag willen we u laten weten dat ook wij vooruit kijken en volop projecten blijven uitwerken. We luisteren dus ook nog steeds graag naar uw plannen.

Via het invulformulier op onze website kan u een digitale afspraak maken om samen met iemand van ons team uw keuken, badkamer of ander project te bespreken.
Voorafgaand aan deze bespreking vragen we u om ons planmateriaal, beelden en andere referenties per mail te verzenden. Zo kunnen wij ons gesprek voorbereiden door ons op voorhand maximaal in te lezen en leven in uw persoonlijke context.

Dankzij de hedendaagse technologie kunnen we elkaar virtueel ontmoeten met een koffietje om in realtime uw plan en voorstel te bespreken.
Kort na onze bespreking werken we uw persoonlijk voorstel uit. U ontvangt het ontwerp en de offerte zowel digitaal in uw mailbox als afgedrukt en gebundeld in uw brievenbus. Want hoeveel we technologie ook omarmen, niets maakt het echter dan een tastbaar plan.

We geven u vervolgens de tijd om ons voorstel rustig door te nemen maar blijven beschikbaar voor uw vragen en opmerkingen. Na ongeveer een week nemen we terug contact op en bespreken we wat we verder voor u kunnen betekenen.

Stay safe! Keep dreaming.

sistem

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info